En de winnaar is…

Hij wist al na de laatste GP van 2013 dat hij de hoofdprijs had: Jim Lichte uit Utrecht. Maar hij moest nog tot deze maand wachten voordat hij z’n Yamaha YZF-R6 Rossi Replica in ontvangst kon nemen. Uit handen van MOTORs hoofdredacteur Damiaan Hage kreeg hij die langverwachte sleutel van z’n schitterend gespoten R6, die door RB Motoren in De Bilt werd afgeleverd. En het is zeker aan Jim besteed, want hij is een groot liefhebber van motorsport en sportmotoren. Veel gave kilometers gewenst!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?