Met handtekening!

Jarenlang wist MV Agusta de wereld keer op keer te verrassen met keer op keer (op keer) een variatie op hetzelfde thema. En op die manier hebben ze het redelijk lang uitgehouden met een relatief klein modellenaanbod. Daar kwam verandering in met de lijn driecilinders, die van MV Agusta ineens een merk maakten met een breed aanbod voor iedere beurs. Toch kunnen de Italianen het niet laten en moet ook de F3 800 eraan geloven. De naam die dit keer uit de kast getrokken wordt is Giacomo Agostini. Logisch, het merk en de raceheld vormen samen een legendarisch duo.

De F3 800 Ago staat voor alles waar MV trots op is. De tricolore, het goud en natuurlijk numero uno. De met elektronica volgestouwde volbloed-racer (rij-modi, traction control, MVICS, RLM en natuurlijk ABS) vink zo ongeveer alles op het wensenlijstje van de verwende laagvlieger aan, inclusief vele lichtgewicht aluminium delen, zoals de voetsteunen uit één stuk en carbon spatborden. De gegoten wielen laten het gewicht nog eens verder zakken met een grandioze twee kilo!
En verder? Een sportieve kentekenplaathouder, een zilveren plaatje op het balhoofd met je eigen Limited Edition nummer (er worden 300 exemplaren gebouwd). Agostini’s handtekening siert de tank en omdat hij toch bezig was, krijg je er ook een door hem gesigneerd certificaat bij.

De verkoop start begin mei en de F3 800 Ago gaat € 27.990,- kosten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?