Energica breidt uit

Foto: Energica

Voor een elektrische Energica kun je vanaf nu op meerdere plaatsen in Nederland terecht. Het Italiaanse merk wordt geïmporteerd door Electric Motorcycles Nederland en was voorheen enkel in hun vestiging in Dedum (Groningen) te koop. Naast de hoofdvestiging  komen de motoren dus op nog vier andere locaties te staan. Zo kun je nu ook in Sint-Anthonis, Capelle aan de IJssel, Dedemsvaart en Groningen terecht voor een EGO of een EVA. Of natuurlijk een van de andere merken die de importeur naar ons land haalt.

Precies weten waar je moet zijn? Alle locaties vind je op de website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.