Epische huwelijksreis van Maleisië naar Engeland

Een pasgetrouwd stelletje uit Maleisië wil wel heel graag weten of hun huwelijk de tand des tijds zal gaan weerstaan. Of de trouwerij heeft iets teveel afgesnoept van het budget dat ze voor hun huwelijksreis hadden weggelegd..

Enfin, Alfi en Diana vertrokken per Honda RS150R om helemaal vanuit hun thuisland naar Londen te rijden. Die reis startte in april, vlak na hun trouwen, en bracht ze door vierentwintig landen. Ze deden onder meer Thailand, Nepal, India, Pakistan, Iran, Armenië, Georgië, Turkije, Griekenland, Albanië, Kroatië, Slovenië, Italïe, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk aan. Een flinke rit voor zo’n lichte scooter bepakt en bezakt voor twee personen. Toch ondervonden ze naar eigen zeggen geen enkel mankement onderweg.

Of de wittebroodsweken – lees zes maanden – zijn bevallen is niet helemaal bekend. Op de foto’s lachen ze in ieder geval nog. 

Foto’s: Honda, Alfi & Diana

[justified_image_grid ids=25136,25137,25138,25139,25140]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.