Eropuit!

Zoals je van ons gewend bent bieden we in MOTO73 om het nummer een prachtige route door Nederland. De gps-bestanden hiervoor zijn via motor.nl te downloaden. Dus, nu de verwachtingen van Neerlands weerkenners stuk voor stuk uitmuntend zijn is dit je uitgelezen kans om een mooie rit – samengesteld door Tom Boudewijns – voor morgen uit te kiezen. We hebben er genoeg!

Voor een lekker dagje sturen klik je hierrrrr.

Foto: Jacco van de Kuilen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.