13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Even peilen> 130 KM/U

Ineens was daar de 130 km/u snelheidslimiet. Totaal nutteloos als je kijkt naar pure tijdwinst, niet of nauwelijks schadelijker voor het milieu en dus een simpele manier ‘het volk’ tevreden te houden zonder echte nadelen. Echter, doormiddel van een oerwoud aan nieuwe borden werd ons al snel duidelijk gemaakt dat 130 nog steeds hoge uitzondering is. En wat moet je als je op een weg waar je 100 mag, blij het gas los draait bij het zien van het bord 120 met de vermelding dat dit is toegestaan tussen 6.00 en 19.00 uur en dan of wordt geflitst, of nog de tijd had door te lezen dat het niet mag als de spitsstrook open is? Ofwel 100 bij drie stroken, 120 bij een smallere weg met twee stroken. Verwarring alom. Hoe kijk jij aan tegen de nieuwe snelheidslimiet?

130 ALS NIEUWE SNELHEIDSLIMIET

A. Je moet blij zijn met alles wat je krijgt.

B. Ik ben geregeld de draad kwijt.

C. Prima geregeld zo!

D. Dikke onzin.

E. Mijn limiet ligt veel hoger!

 

UITSLAG VORIGE PEILING

BESTE MOTORNUMMER OOIT IS

47,4% Steppenwolf: Born to be wild

36,8% Normaal: Oerend hard

5,3%  AC/DC: Highway to hell

5,3%  Bon Jovi: Wanted dead or alive

5,3%  Samson en Gert: Samen op de moto

0%     Jovink: Brommers kieken

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen