zondag 2 april 2023

Intruder C1500BT

Na een afwezigheid van drie jaar maakt de Intruder zijn rentree met de naam C1500 Black Touring. De motor heeft de klassieke Intruder styling met strakke lijnen, gecombineerd met een zwarte kleurstelling en enkele fraaie chromen accenten.

Het hart van de nieuwe Intruder is een V-Twin motorblok met een hoog koppel, dat voor een comfortabel cruise-gevoel en een efficiënte verbranding moet zorgen. Dit bakbeest beschikt over een brandstofinjectiesysteem met Suzuki Dual Throttle Valve (SDTV), afkomstig uit de GSX-R supersport motoren. Deze techniek belooft een soepele afgifte van het vermogen, goede gasreactie, een laag verbruik en een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Het vloeistofgekoelde 1500 cc motorblok heeft vier kleppen per cilinder, een bovenliggende nokkenas en dubbele bougies. De cilinders zijn behandeld met het Suzuki Composite Electrochemical Material (SCEM) dat voor minimale wrijvingsverliezen moet zorgen. Het Suzuki Clutch Assist System (SCAS) dient ervoor om het vermogen soepeler over te brengen op het achterwiel en de bediening van de koppeling lichter te maken.  

De C1500BT is voorzien van hoogwaardige vering, een breed zadel, lange voetsteunen en een groot windscherm. Bovendien beschikt de motor over een stalen buizenframe. Dit alles moet zorgen voor meer zitcomfort en fijne rijeigenschappen.  

Standaard is de Intruder uitgerust met lederen zadeltassen, die afgewerkt zijn met leer en een kunststof binnenkant. De tassen zijn afsluitbaar met behulp van de contactsleutel  en bieden maximale opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de duopassagier.

De nieuwe Intruder C1500BT zal begin 2013 leverbaar zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image