Even peilen> Driedelig op de scooter

Ondanks gelijke risico’s, is een veelgehoord koopargument voor een scooter het feit dat mensen er zo gemakkelijk in hun driedelig pak op kunnen rijden. Hoezo? Zit zo’n pantalon niet te strak om je been over het zadel te zwaaien? Kun je met een scooter niet onderuit gaan of aangereden worden? Hoe krom ook, feit is dat velen op een scooter vaak het motorpak laten voor wat het is. Toegegeven, op de één of andere manier stap je er inderdaad ook heel snel op in je gewone kloffie. Wij ook, waarschijnlijk gevoed door het vakantiebeeld uit warme landen waar we de scooter vooral mee associëren. Stel, jij gaat scooterrijden, wat trek jij dan aan?

Op de scooter ga ik voor driedelig
A. Absoluut, supergemakkelijk, daar zijn ze voor!
B. Echt niet, als ik onderuit zou gaan…
C. Misschien, de risico’s lijken me kleiner.
D. Nee, maar misschien laat ik me er uiteindelijk wel toe verleiden.
E. Alleen als ik geen stropdas om hoef.

Uitslag vorige peiling:
Ik ga voor een laag benzineverbruik
55,1%    Mooi meegenomen, maar ik neem het niet mee in overweging.
32,7%    Absoluut, voor mij een belangrijke factor.
6,5%    Hoe meer benzine, hoe harder ik ga!
5,6%    Voor mij van geen belang.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.