Even peilen > Helmkeuze

Met een crosshelm op je hoofd rondtuffen op een chopper of je systeemhelm openklappen terwijl je 200+ aan het rijden bent op je supersport. De modepolitie zal niet snel ingeschakeld worden voor motorrijders, maar vind jij dat je helmkeuze enigszins aangepast moet worden op je machine?

Oftewel, een mooie pothelm als je op een Harley-Davidson Fat Boy rijdt en de meest sportieve integraal als je op pad bent met een Ducati Panigale. Of maakt het je eigenlijk geen donder uit, ben je totaal niet modebewust en zet je gewoon de butsmuts op die je het fijnst zit? Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

IK ZOEK DE JUISTE HELM UIT BIJ MIJN MOTOR
A. Het is een must om de juiste helm bij je motor te kiezen
B. Niet alleen het helmmodel, zelfs de kleur moet ‘matchen’ met mijn motor
C. Altijd een integraal, waar ik ook mee rijd
D. Nee joh, ik loop toch geen modeshows?
E. Een helm dragen? Zó 2010…

ROSSI TERUG NAAR YAMAHA
30% Jammer, hij had moeten doorzetten bij Ducati.
24,6% Ook op de Yamaha zal hij het niet meer kunnen bijbenen.
23% Karakter: hij gaat voor de titel, niet voor het geld.
17,6% Hij wordt weer kampioen, let maar op!
4,8% Valentino wie?

Foto: Guus van Goethem

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.