13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Even peilen > Helmkeuze

Met een crosshelm op je hoofd rondtuffen op een chopper of je systeemhelm openklappen terwijl je 200+ aan het rijden bent op je supersport. De modepolitie zal niet snel ingeschakeld worden voor motorrijders, maar vind jij dat je helmkeuze enigszins aangepast moet worden op je machine?

Oftewel, een mooie pothelm als je op een Harley-Davidson Fat Boy rijdt en de meest sportieve integraal als je op pad bent met een Ducati Panigale. Of maakt het je eigenlijk geen donder uit, ben je totaal niet modebewust en zet je gewoon de butsmuts op die je het fijnst zit? Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

IK ZOEK DE JUISTE HELM UIT BIJ MIJN MOTOR
A. Het is een must om de juiste helm bij je motor te kiezen
B. Niet alleen het helmmodel, zelfs de kleur moet ‘matchen’ met mijn motor
C. Altijd een integraal, waar ik ook mee rijd
D. Nee joh, ik loop toch geen modeshows?
E. Een helm dragen? Zó 2010…

ROSSI TERUG NAAR YAMAHA
30% Jammer, hij had moeten doorzetten bij Ducati.
24,6% Ook op de Yamaha zal hij het niet meer kunnen bijbenen.
23% Karakter: hij gaat voor de titel, niet voor het geld.
17,6% Hij wordt weer kampioen, let maar op!
4,8% Valentino wie?

Foto: Guus van Goethem

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen