Motocross of Nations naar Oss

En wel in Oss op zaterdag 22 en zondag 23 september voor de Motocross of Nations voor zijspannen en quads. Zoals de kenners weten is dit een strijd tussen teams die voor hun land rijden in plaats van individuele strijd. Nederland heeft al jaren een goede reputatie en behoort tot de grote favorieten bij zowel de quads als de zijspannen. 

Vreemd? Nee want de teams bestaan uit Daniel Willemsen/Robbie Bax, Marcel Willemsen/Gertie Eggink en Etienne Bax/Kaspars Stupelis bij de zijspannen terwijl Mike van Grinsven, Merijn Bloemen en Joe Maessen de Nederlandse eer bij de quads hoog zullen houden. Dat zijn wel een paar namen…

Meer informatie: www.motorcluboss.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.