Even peilen > Motordiefstal

Goed nieuws, in 2012 zijn minder motorfietsen gestolen, tien procent om precies te zijn. Maar wees op je hoede, want het betekent dat nog steeds 1.800 motoren ongewenst van eigenaar veranderden. Met name de regio’s Amsterdam-Amstelland, Haaglanden, Rotterdam-Rijnmond, Midden- en West Brabant zijn nog steeds berucht met Amsterdam als koploper. Liefst 23 procent van onze geliefde tweewielers verdween daar. Als ze ’m willen, krijgen ze je motor echt wel mee.

Wat doe jij om motordiefstal te voorkomen?
A. Met slot aan vast object.
B. Remschijfslot.
C. Stuurslot.
D. Alarm.
E. Niets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.