Mail en win een Triumph Team Umbrella

Als je dan een spatje regen moet zien te vermijden, dan kun je dat maar beter doen onder een paraplu van Triumph. Uiteraard waterdicht en waarschijnlijk ook nog wel geschikt om nog een tweede persoon droog te houden. Van Triumph mogen we vier stuks van de Team Umbrella à € 39,- weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen. Meedoen kan tot maandag 18 februari 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.