Even peilen > Motorland

Het is opvallend hoe vaak je na de zomer en bijbehorende vakanties hoort hoe mooi het motorrijden in het buitenland was en dat je in Nederland eigenlijk niet echt meer kunt genieten van het rijden. Kaarsrechte wegen, afgesloten dijken, flitspalen die de hectormeterpaaltjes verdringen, trajectcontroles en files.

Het wordt ons aardig onmogelijk gemaakt, zou je denken. Toch hebben we nog plezier in het motorrijden, anders stopten we wel. Wat maakt het voor jou waard in Nederland op de motor te stappen?

Motorrijden in Nederland is…
A. Rijden op overgebleven dijkweggetjes.
B. Heuvels bedwingen in Zuid-Limburg.
C. Toeren over de Veluwe.
D. Al die mooie achterafweggetjes.
E. Jagen op de klaverbladen.

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina! Of stuur je mening naar redactie@motor.nl o.v.v. 'even peilen'.

Uitslag vorige peiling: Ga jij voor elektrisch?

56,4% Liever nooit.
18,2% Pas als ze er al even zijn en goedkoper worden.
14,5% Mijn verlengsnoer is te kort.
10,9% Zodra er een serieuze elektrische motorfiets staat.
0% Ik rij al elektrisch.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.