KTM Freeride 350 op Eicma

De KTM Freeride 350 is een motor die over dezelfde genen beschikt als de competitiemotoren van KTM, maar die toch een heel ander karakter schijnt te hebben. Het doel was om een noppenmachine te ontwerpen die dezelfde offroad-uitdagingen aankan als de KTM EXC-modellen, maar dan op een speelse manier, die beduidend minder kracht kost. De Freeride 350 is een 99 kilo lichte hobby-enduro en geen extreme terreinracer. Hij beschikt over een 24 pk sterke, 350cc eencilindermotor met benzine-injectie.

Vanaf 8 november is er meer nieuws over deze Freeride 350. Meer informatie op www.ktm.com.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?