maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mail & win een Rev’it! Excellerator

De concentratie bewaren op de motor is uiteraard van enorm groot belang. Zeker op het circuit heb je je volledige aandacht nodig om scherpe tijden te noteren. Om je daarbij te helpen, heeft Rev'it! een onderpak, genaamd Excellerator, dat vochtregulerend werkt. MOTOR Magazine mag van Rev'it! twee onderpakken ter waarde van €79,95 per stuk weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win formaulier hieronder invullen. Meedoen kan t/m 31 oktober 2011. Meer info over de Excellerator vind je op www.revit.eu.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen