Mail & win een Rev’it! Excellerator

De concentratie bewaren op de motor is uiteraard van enorm groot belang. Zeker op het circuit heb je je volledige aandacht nodig om scherpe tijden te noteren. Om je daarbij te helpen, heeft Rev'it! een onderpak, genaamd Excellerator, dat vochtregulerend werkt. MOTOR Magazine mag van Rev'it! twee onderpakken ter waarde van €79,95 per stuk weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win formaulier hieronder invullen. Meedoen kan t/m 31 oktober 2011. Meer info over de Excellerator vind je op www.revit.eu.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.