Even peilen > Op slot

Een recent persbericht van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVC) leert ons dat er meer voertuigen worden gestolen en dat er minder worden teruggevonden. Bij motorfietsen scoort Honda het hoogst in diefstalcijfers, gevolgd door Suzuki en Yamaha. De regio’s Amsterdam, Rijnmond en Haaglanden zijn samen goed voor 43 procent van de gemelde diefstallen. En dat brengt ons bij het volgende: hoe goed is jouw motor beveiligd? Zet je die überhaupt wel op slot met een goedgekeurd slot, zoals de verzekering voorschrijft? En zet je hem ergens aan vast?

Mijn motor staat op slot:
A. Nooit.
B. Alleen met stuurslot.
C. Met een goedgekeurd slot.
D. Aan een vast object.
E. Met een visdraadje aan mijn grote teen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.