Mail en win de DVD TT Isle of Man

Het blijft bizar hoe mannen als Guy Martin, Ian Hutchinson en John McGuinness door de straten van onder meer Douglas en Ramsey knallen. De TT op het eiland Man trekt elk jaar duizenden motorsportliefhebbers en op deze dvd met de wedstrijdbeelden van 2011 is te zien waarom. We mogen van Classic GP drie dvd's à 30 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen. Meedoen kan tot maandag 20 februari 2012.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.