Even peilen > Rij jij al elektrisch?

Wat ontzettend snel gaat de ontwikkeling van elektrische motorfietsen toch. Momenteel zijn er slechts enkele lichte modellen op de markt, maar kijk naar de TTXGP en je ziet dat er al serieus gang in zit. De elektrische motorfiets met volwassen prestaties en bijbehorende actieradius staat al bijna in de voortuin. De vraag is alleen, ook in de jouwe?

Ik ga voor elektrisch
A. Ik rij al elektrisch.
B. Zodra er een serieuze elektrische motorfiets staat.
C. Pas als ze er al even zijn en goedkoper worden.
D. Liever nooit.
E. Mijn verlengsnoer is te kort.

Uitslag vorige poll
Qua wetgeving stel ik de grens bij
Verplicht stellen van kleding met protectie. 30,2% 
Het dragen van een fluorvestje. 25,4% 
Een verbod op filerijden. 22,2% 
Zijwieltjes. 19% 
Hoe meer regels, hoe veiliger. 3,2%
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.