Presentatie Husqvarna JT Enduroteam BeNeLux

Jan Tuitert is nog niet helemaal zo oud als de endurosport, maar het scheelt niet veel. De Gelderlander is al sinds tientallen jaren actief met teams in de wereld van de enduro. Elk jaar slaagt hij er door zijn enthousiasme in sponsoren aan te trekken, zodat een groot aantal rijders dank zij zijn inspanningen de endurosport kan beoefenen.

Het tweede deel van het seizoen gaat op 29 september in Havelte van start. Tuitert heeft een goede samenwerking met MotoMondo, het bedrijf van Jan Ykema dat de Husqvarna’s in Nederland importeert. Jan Ykema: “De sport is voor ons als merk belangrijk. Jan Tuitert zorgt voor een goede presentatie van zijn team, vandaar onze samenwerking.” Tot de verdere sponsoren behoren onder andere Castrol, Metzeler en Twin Air.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?