donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Presentatie Husqvarna JT Enduroteam BeNeLux

Jan Tuitert is nog niet helemaal zo oud als de endurosport, maar het scheelt niet veel. De Gelderlander is al sinds tientallen jaren actief met teams in de wereld van de enduro. Elk jaar slaagt hij er door zijn enthousiasme in sponsoren aan te trekken, zodat een groot aantal rijders dank zij zijn inspanningen de endurosport kan beoefenen.

Het tweede deel van het seizoen gaat op 29 september in Havelte van start. Tuitert heeft een goede samenwerking met MotoMondo, het bedrijf van Jan Ykema dat de Husqvarna’s in Nederland importeert. Jan Ykema: “De sport is voor ons als merk belangrijk. Jan Tuitert zorgt voor een goede presentatie van zijn team, vandaar onze samenwerking.” Tot de verdere sponsoren behoren onder andere Castrol, Metzeler en Twin Air.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen