Even peilen > Waar zit jij met de Dutch TT?

Het is begin juni en dus is het aftellen naar de Dutch TT begonnen. Kan Jorge Lorenzo een zege van Casey Stoner voorkomen, krijgt Valentino Rossi de Ducati eindelijk aan het rollen en wat gaan de Nederlanders doen? Vaststaat dat ook deze TT een bijzondere gaat worden. Helaas komen naar de Nederlandse Grand Prix, in tegenstelling tot het WK Superbike op Assen, niet alleen racefans. Volgens onze Brabantse delegatie verbleekt zelfs het carnaval soms bij dit Drentse volksfeest. Wij zijn zeer benieuwd of jij je stoort aan deze feestgangers of dat je vrolijk meedoet. Kortom, waar zit jij met de Dutch TT?

Waar zit jij met TT?
A. Lekker in het gras, zover mogelijk van de ingang tussen de echte fans.
B. Achter de Hoofdtribune met een plastic beker bier.
C. Op de Hoofdtribune, daar zit je het best.
D. In de nieuwe Noordlus, betaalbaar en een goed zicht.
E. Op Aragón, het Superbike is voor de echte liefhebbers.
F. Achter de tv, tussen dronkaards zitten doe ik wel in het café.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.