EVOLUTION LJ 1.39 Hybrid

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De één wil slijtvast leer; de andere lichtgewicht textiel.
Gelukkig is “hybride’ niet beperkt tot auto’s met een stekker:
De EVOLUTION LJ 1.39 Hybrid combineert leer met textiel.
 
Deze jas heeft op de schouders, ellebogen en rug eersteklas rundleder. Op minder kwetsbare delen is de jas voorzien van comfortabel winddicht Hitex (met een beetje stretch) voor nog meer comfort. Zo combineert Evolution de slijtvastheid van leer met het draagcomfort van textiel.
 
Uiteraard heeft de jas CE goedgekeurde protectors op de schouders, ellebogen en rug. In het ontwerp geïntegreerd reflectie materiaal vergroot uw passieve veiligheid .
 
Met een rondom of een 20cm korte verbindingsrits in de taille kunt u de jas aan een lederen broek vastmaken en zo het omhoog schuiven van de jas of hinderlijke tocht op de onderrug voorkomen. De 20cm rits van de jas past ook op de “Jeansconnect” van Evolution: u kunt de jas dan ook via uw broekriem ”vastmaken” aan een (KEVLAR) spijkerbroek.
 
LJ 1.39 is nieuw in de EVOLUTION 2014 collectie en sinds deze week voorraad.
 
LJ 1.39 in zwart of in zwart/wit     € 299,90
Bijpassende LP 1.59 broek           € 269,90

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?