De Blade protector

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Blade rugprotector is ontworpen met een duidelijk doel; Ontwikkeld om zo lichtgewicht, flexibel en dun mogelijk te zijn zonder te comprimeren op veiligheid.
 
De Blade maakt gebruik van een simpel gelaagd systeem met materialen zoals Nitrex Evo, toegepast in een open systeem, waarmee de beschermer zijn flexibiliteit en schok-absorptie behoud. Het open systeem zorgt ervoor dat jij je vrij kan bewegen zonder last te hebben van verscheidene stiksels. De 3D mal is flexibel en vormt zich naar jou rug.
 
Zoals alle Forcefield protectoren is de Blade is voorzien van RPT (Repeat Performance Technology) die je, zelfs na meerdere stoten, verzekerd van een consistente en continue bescherming. De heupen en schouder banden zijn volledig aanpasbaar voor een uitstekende en comfortabele pasvorm. Daarnaast heeft de Blade verschillende ventilatie kanalen om de warmte af te voeren.
 
Het Level 2 certificaat complementeert de Blade waarmee het alle ontwerpdoelen behaald!
 
 
Eigenschappen:
• CE Level-2 Goedgekeurd
•  3D Mal
•  Lichtgewicht
•  Flexibel
•  Comfortabel
•  Repeat Performance Technology (RPT)
• Verstelbare schouder en heupband
•  Ademend
•  Onopvallend en niet aanwezig
 
Maten
Heren: S – M – L
Dames: M – L
 
AVK: € 119,95

[justified_image_grid ids=20176,20177,20178,20179]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?