Evolution motor jeans

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Denim kent vele trends. Van Soulbroeken in de jaren 70, workers of skinny jeans een jaartje terug. 

Natuurlijk een veiligheidsniveau of wat opgeschaald: Kevlar versteviging op kwetsbare plaatsen zoals zitvlak, knieën & heupen of juist Kevlar meegeweven in de denim stof. 

‘Ieder nadeel heb zijn voordeel” zei Johan Cruijff: Daarom heeft Evolution beide versies in haar collectie 

TP 2.88 € 99,90 met versteviging op kwetsbare plaatsen zoals zitvlak, knieën & heupen. 

Het denim is net zo soepel als gewone jeans. De TP 2.88 heeft 2% stretch in het denim verwerkt zodat er geen knelpunten ontstaan bij wat langer in de zelfde houding zitten (in rit duurt soms even..) In dames en heren maten ( ook korte herenmaten!)

TP 2.89 € 149,90 met het Kevlar mee geweven in de stof in de verhouding 40% Kevlar/60% katoen.. een flinke verhoging van slijtvastheid ten opzichte van reguliere jeans. De TP 2.89 heeft een dubbele laag op het zitvlak. 

Voor meer details: 

http://www.evolutionmotorsport.com/nl/collectie/zomerkleding/broeken

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?