MOTORcheckUP bij beste 10 inzendingen voor de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De ANWB, partner van New Venture, is op zoek naar nieuwe initiatieven die kunnen bijdragen aan het verduurzamen van mobiliteit. Daarom hebben ze in samenwerking met New Venture de ‘ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs’ in het leven geroepen.

De ANWB behartigt van oudsher de belangen van haar leden zodat ze in vrijheid en met plezier onderweg zijn. Dit kan door duurzaam vervoer en om deze reden is duurzame mobiliteit één van de speerpunten van het beleid. Het is echter een ambitieuze doelstelling waar alle innovatiekracht in Nederland voor nodig is. Daarom ondersteunt en stimuleert de ANWB de beweging die aanwezig is bij start-ups rondom duurzame mobiliteit.

Op website van new venture treft u meer informatie;

http://www.newventure.nl/6956/deze-start-ups-strijden-voor-een-plek-de-finale/

Over MOTORCheckUP

Iedereen kan eenvoudig, snel en zonder gereedschap checken of de motor van zijn voertuig nog gezond is. Een druppel motorolie op de MOTORcheckUP test laat zien wat de conditie van de motor is. Met de test kan zowel de consument als de professional zien of de motor gezond is of vroegtijdig mankementen aan de motor ontdekken. Door deze tijdig te laten herstellen kan hij kosten besparen. Bovendien helpt een gezonde motor brandstof te besparen, CO2-uitstoot te verminderen, de levensduur van het voertuig te verlengen en prestaties te behouden.

Natuurlijk draagt hiermee MOTORcheckUP bij aan een duurzame leefomgeving.

Meer informatie vindt u op www.motorcheckup.net

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?