Ewan McGregor springt met de Honda Monkey over Obi Wan Kenobi

Een kleine motorfiets, een klein obstakel in de vorm van een marionet van Obi Wan Kenobi en een kleine ramp. Voor de tv-show van Jimmy Fallon was voor Ewan McGregor niets te veel.

De Star Wars-acteur nam de uitdaging eerder aan tijdens de Tonight Show van Jimmy Fallon. De stunt bestond eruit dat McGregor onder het oog van de camera’s een jump zou maken over een beroemde Star Wars-karakter met de iconische Honda Monkey.

Geen erg moeilijke uitdaging, maar wel een die de staf van de beroemde filmster met ingehouden adem volgde. Eerder hadden ze hem geadviseerd niet mee te gaan met het voorstel van Jimmy Fallon.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.