Exclusief T-shirt cadeau

De nieuwe Suzuki V-Strom 650A en GSR750 staan nu klaar bij de Suzuki dealer voor een proefrit. Test de V-Strom en GSR750 naked bike nu zelf en krijg het exclusieve V-Strom of GSR750 T-shirt t.w.v. € 24,95 cadeau! Deze actie loopt tot en met 31 mei 2013.


Wil je weten waar je een proefrit kan maken, kijk dan op www.suzuki.nl voor een dealer in de buurt. Via www.suzuki.nl/proefrijden  is het mogelijk om direct een proefrit aan te vragen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.