Levensgevaarlijke situatie

Het zal je maar gebeuren, rij je na een zonnige dag weg van het WK Superbike op het TT Circuit Assen en dan kom je er rijdend achter dat je remmen niet werken. Het overkwam een 27-jarige bezoekster van de Superbikes, toen zij vanaf de parkeerplaats achter de hoofdtribune op haar motor wegreed ontdekte ze op De Haar dat haar remmen niet werkten. Ternauwernood kon ze een voor haar rijdende motorrijder ontwijken en door de bosjes in te rijden kon ze tot stilstand komen. Tijdens onderzoek aan haar motor bleek dat de beide remklauwen aan de voorzijde van de motor waren weggenomen en dat de remleidingen waren doorgesneden.

Bron: politie.nl  

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.