Wilhelmus klinkt op Assen

Nederlander Bo Bendsneijder nam deel aan de Pata European Junior Cup op Assen als wildcardrijder en nam gisteren de overwinning mee naar huis. Tijdens de kwalificatie ging de Nederlander al snel rond, waardoor hij vanaf de twee plek mocht starten.

Het werd een spannende race en tot aan de laatste bocht lag Bo Bendsneijder nog achter de Spanjaard. Beide rijders kwamen zij aan zij over de finishlijn. Het was uiteindelijk Bo die met een verschil van 0,006 seconden op de hoogste tree van het podium mocht staan. De derde plaats op het podium werd ingenomen door de Italiaan Michael Canducci.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.