Exotentreffen 8 september

Het Internationale Exotentreffen vindt dit jaar op 8 september voor de 26ste keer plaats. De locatie in Doorn is vertrouwd, maar dit jaar is er een Concours d’élégance. De driekoppige jury beoordeelt de motoren in drie categorieën: de mooiste originele exoot, de ‘schoonste’ motor en de mooiste custom build. Winnaars kunnen op prijzen rekenen.

Turbo’s
Het Exotentreffen trekt ieder jaar motorrijders met hun bijzondere motorfietsen uit Duitsland, Engeland, België en Nederland. De definitie van exoot is nogal ruim genomen, maar reken in ieder geval op klassieke zescilinders, turbomotoren, tweetakten, wankelmotoren, motoren met naafbesturing, automaten en motoren waar sowieso een exotische zweem omheen hangt.

Hier aanmelden
Vaste onderdelen van het treffen zijn een toertocht en een barbecue. De startlocatie van de tocht is:Het Zonnehuis, Bergweg 2, 3941 RB Doorn. De toertocht start om 12.15 uur en de kosten bedragen zes euro. Beschik je over een exoot of heb je zin in een lekker evenement tussen exoten, klassiekers en bijzondere motorfietsen? Kom dan naar Doorn! Inschrijven hoeft niet, maar meld je komst vooraf op: info@exotentreffen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.