zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Exotentreffen 8 september

Het Internationale Exotentreffen vindt dit jaar op 8 september voor de 26ste keer plaats. De locatie in Doorn is vertrouwd, maar dit jaar is er een Concours d’élégance. De driekoppige jury beoordeelt de motoren in drie categorieën: de mooiste originele exoot, de ‘schoonste’ motor en de mooiste custom build. Winnaars kunnen op prijzen rekenen.

Turbo’s
Het Exotentreffen trekt ieder jaar motorrijders met hun bijzondere motorfietsen uit Duitsland, Engeland, België en Nederland. De definitie van exoot is nogal ruim genomen, maar reken in ieder geval op klassieke zescilinders, turbomotoren, tweetakten, wankelmotoren, motoren met naafbesturing, automaten en motoren waar sowieso een exotische zweem omheen hangt.

Hier aanmelden
Vaste onderdelen van het treffen zijn een toertocht en een barbecue. De startlocatie van de tocht is:Het Zonnehuis, Bergweg 2, 3941 RB Doorn. De toertocht start om 12.15 uur en de kosten bedragen zes euro. Beschik je over een exoot of heb je zin in een lekker evenement tussen exoten, klassiekers en bijzondere motorfietsen? Kom dan naar Doorn! Inschrijven hoeft niet, maar meld je komst vooraf op: info@exotentreffen.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen