Extra bussen tijdens WK Superbike

Bezoekers van de WK Superbike die met de trein naar Assen komen, kunnen op 21 en 22 april gebruik maken van extra pendelbussen. Deze bussen vervoeren de bezoekers van het station naar het TT Circuit Assen.

Zaterdagochtend rijden de bussen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en in de middag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Op zondag pendelen de bussen tussen 8.00 en 18.00 uur heen en weer. Een retour kost vijf euro, kinderen tot en met elf jaar reizen gratis.

Download hier de volledige dienstregeling.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.