donderdag 29 februari 2024

Ga als VIP naar SBK Assen

Het is zover, de winnaars zijn bekend! Heb jij gewonnen? Neem snel een kijkje in je mailbox en je weet het. Wij hebben namelijk alle gelukkige prijswinnaars een e-mail gestuurd. In die mail staat precies omschreven hoe je aan de kaarten kunt komen. Wij wensen jullie alvast een fantastisch weekend toe. En vergeet je paraplu niet…

Hoeveel mooier kan het nog worden? Het WK Superbike in Assen (20, 21 en 22 april) beleven door rond te lopen in de paddock en je helden van dichtbij te kunnen zien. MOTOR Magazine en Tissot kunnen het voor je regelen. We gaan namelijk dertig mensen blij maken met exclusieve kaarten.

Tien winnaars bezorgen we een leuk weekend door paddock-passen aan te bieden. Deze zijn geldig voor zowel de vrijdag, zaterdag als de zondag. Daarnaast heb je op vrijdag en zaterdag toegang tot de pitwalk. Elke winnaar krijgt overigens twee passen, waardoor je ook iemand anders blij kunt maken.

De echte geluksvogels gaan aan de haal met VIP-passen voor het WK Superbike in Assen. Vijf mensen gaan genieten van de wedstrijden op zondag vanuit de paddock. Maar dat niet alleen, ze hebben ook toegang tot de exclusieve SBK-PIT Lounge. Daar word je flink in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken. Ook mag je de pitwalk doen. Net als de winnaars met paddock-passen mogen zij een gast meenemen.

Om kans te maken op deze fantastische kaarten moet je antwoord geven op de onderstaande vraag. Stuur je inzending op via het internetformulier. De prijsvraag loopt tot en met 15 april 2012 en winnaars krijgen 16 april bericht dat ze als zeer gelukkig mens richting het WK Superbike in Assen gaan.

Helaas, deze actie is al afgelopen…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen