Extra controle snelwegen

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) gaat extra aandacht besteden aan het negeren van het rode kruis boven rijstroken van autosnelwegen. Dit meldt de KNMV. Volgens Rijkswaterstaat en het KLPD gebeurt het nog te vaak dat het rode kruis wordt genegeerd. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan voor bijvoobeeld wegwerkers of hulpverleners. Te lang op de strook met het rode kruis rijden kan een bekeuring opleveren van 186 euro. Zorg dus dat je op tijd van rijstrook wisselt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.