Lustrum toerclub

Dit lustrum wordt met een toertocht van zo'n 50 kilometer gevierd op zaterdag 21 mei. De club verwacht meer dan 100 Kymco scooters en motorscooters. De ontvangst is om 12.00 uur bij Kybe BV in Purmerend, waarna om 13.00 uur een lunch klaar staat voor de deelnemers. De rit begint om 14.00 uur. Om 16.00 uur keert iedereen weer terug bij Kybe in de Einsteinstraat en om 16.30 uur zal iedereen naar de Koemarkt vertrekken. Om 17.30 uur is er een diner. De dag eindigt rond 19.30 uur.
 
Meer informatie vind je op www.kymco.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.