Extra vakantiegeld van Yamaha

Het vakantiegeld gaat tegenwoordig op aan schulden, een nieuwe bank of andere onvoorziene kosten. Hartstikke handig en slim maar absoluut niet leuk om zo een financieel extraatje te spenderen moet Yamaha gedacht hebben. Daarom komen de Japanners met een ‘vakantiegeld retouractie’. Kort samengevat, koop een FZ8-model bij de officiële Yamaha-dealer en krijg 750 euro teruggestort op je rekening.

Aan de verschillende mogelijkheden kan het niet liggen want de FZ8-familie bestaat inmiddels uit de FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS en een Fazer8 GT ABS. Kijk voor de actievoorwaarden en het downloaden van het actieformulier op www.yamaha-motor.nl/vakantiegeld. Vanwege het succes heeft Yamaha besloten de FZ8 vakantiegeldactie tot en met 1 september 2012 te verlengen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?