vrijdag 19 april 2024

Extra vakantiegeld van Yamaha

Het vakantiegeld gaat tegenwoordig op aan schulden, een nieuwe bank of andere onvoorziene kosten. Hartstikke handig en slim maar absoluut niet leuk om zo een financieel extraatje te spenderen moet Yamaha gedacht hebben. Daarom komen de Japanners met een ‘vakantiegeld retouractie’. Kort samengevat, koop een FZ8-model bij de officiële Yamaha-dealer en krijg 750 euro teruggestort op je rekening.

Aan de verschillende mogelijkheden kan het niet liggen want de FZ8-familie bestaat inmiddels uit de FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS en een Fazer8 GT ABS. Kijk voor de actievoorwaarden en het downloaden van het actieformulier op www.yamaha-www.motor.nl/vakantiegeld. Vanwege het succes heeft Yamaha besloten de FZ8 vakantiegeldactie tot en met 1 september 2012 te verlengen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen