FEBIAC snapt het

Om aanstaande motorrijders te motiveren, zullen in 2012 niet minder dan 50.000 uren gratis rijles in België verdeeld worden. "2012 is het sleuteljaar voor kandidaten om het rijbewijs te halen," verklaart Stijn Vancuyck, adviseur gemotoriseerde tweewielers bij Febiac, op moto.be. "De regels om het rijbewijs te halen worden vanaf 2013 strenger. Dat verklaart waarom wij een maximum aantal mensen willen aanmoedigen om de stap dit jaar al te zetten. Dat doen we door het eerste uur in de rijschool gratis aan te bieden." Alle verdere info hierover staat op www.hetmotorrijbewijs.be.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.