13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

FEBIAC snapt het

Om aanstaande motorrijders te motiveren, zullen in 2012 niet minder dan 50.000 uren gratis rijles in België verdeeld worden. "2012 is het sleuteljaar voor kandidaten om het rijbewijs te halen," verklaart Stijn Vancuyck, adviseur gemotoriseerde tweewielers bij Febiac, op moto.be. "De regels om het rijbewijs te halen worden vanaf 2013 strenger. Dat verklaart waarom wij een maximum aantal mensen willen aanmoedigen om de stap dit jaar al te zetten. Dat doen we door het eerste uur in de rijschool gratis aan te bieden." Alle verdere info hierover staat op www.hetmotorrijbewijs.be.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen