Spyfotos > BMW R1250GS UPDATE

UPDATE 29-12-2011
Uit zeer betrouwbare bron hebben wij inmiddels vernomen dat het om een watergekoelde R1250GS gaat! Wanneer deze BMW op de markt zal komen, is nog erg onduidelijk maar naar verwachting zal de EICMA de eer krijgen. Wij denken echter dat de Duitse Intermot (3 tot 7 oktober) een iets grotere kans maakt. Laat die run op de good-old luchtgekoelde GS’en maar beginnen.

BERICHT 29-12-2011
Diverse buitenlandse websites melden op dit moment dat op bovenstaande foto de 2013 BMW R1250GS te zien is. En dat zou inderdaad zomaar kunnen. Volgens een aantal websites staat nu ook vast dat de nieuwe GS watergekoeld gaat worden. BMW zwijgt hierover echter en dus blijft het nog even gissen want zijn dit wel de echte platen?

Afgaande op deze foto’s staat in ieder geval vast dat BMW aan iets nieuws en aan iets groots bezig is. En een radiateur hebben wij ook nog niet kunnen ontdekken. De kans dat ‘watergekoeld’ iets met het grote nieuws te maken heeft, wordt met de dag groter. Alleen zolang wij nog geen officiële informatie hebben van een betrouwbare bron houden wij een slag om de arm. Later meer!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.