Feestelijke heropening ‘De Zilveren Naald’

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Wij zijn enorm trots op onze nieuwe pand en dat willen wij graag aan jullie laten zien…

Wanneer: zaterdag 11 november 2017
Van 10.00 uur – 16.00 uur
Waar: Gildetrom 1 te Veenendaal

Daarnaast hebben wij een nieuwe machine die wij willen demonstreren, hetgeen voor u wellicht interessant kan zijn. Het betreft een laser-graveermachine met ontzetten veel mogelijkheden. Naast het snijden en graveren van leer, kan dit ook met andere materialen zoals: diverse stofsoorten, spiegels, glas, hout, geanodiseerd aluminium, etc. Het markeren (teksten en logo’s) in RVS, metaal en aluminium

Wilt u met de demonstratie een leuk voorbeeld meekrijgen, stuurt u dan uw tekst (met gewenst lettertype) en/of logo naar ons emailadres: info@dezilverennaald.nl

Bent u verhinderd die dag maar wilt u wel langskomen voor een demonstratie, neemt u dan contact op met ons voor een afspraak. Wij zien u graag op zaterdag 11 november.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?