Feestelijke opening MotorkledingStore.nl Vianen

Hoewel de nieuwste winkel van MotorkledingStore.nl al sinds 2de kerstdag te bezoeken is aan de Hagenweg 3G in Vianen, zal van 23 tot en met 26 januari de feestelijke opening plaatsvinden. Er zal flink worden uitgepakt met feestelijke openingsactiviteiten, Brabantse hapjes, drankjes, een hoop gezelligheid en een voor de motorkledingwereld een unieke kortingsactie (3 halen, 2 betalen). Op 23 januari zal de winkel op feestelijke wijze worden geopend met uiteraard de daarbij behorende Brabantse hapjes, drankjes en een hoop gezelligheid.

De nieuwe winkel in Vianen is ruimtelijk opgebouwd en beschikt over een ruime voorraad voor alle soorten motorrijders. Naast het ontdekken van nieuwe collecties wordt in de winkels van MotorkledingStore.nl ook een groot aantal uitlopende collecties aangeboden van leveranciers, zo houdt Motorkledingstore het motorrijden betaalbaar voor iedereen.

3 halen, 2 betalen op alles uit de winkels!

Koop je tijdens de openingsdagen 3 artikelen, dan krijg je het goedkoopste artikel gratis. Overigens geldt deze feestelijke actie niet op de adviesprijzen, maar op de scherpe prijzen die MotorkledingStore.nl altijd hanteert. Geen prijsverhogingen voorafgaand dus, maar gewoon een zuiver feestje voor iedere klant die met een nieuwe set motorkleding het motorseizoen in wilt!

Geen uitzonderingen, geen prijsverhogingen. Alleen op voorraadartikelen.
Ook in Breda en Eindhoven

De nieuwe vestiging in Vianen aan de Hagenweg 3g is een mooie toevoeging op de winkels in Breda en Eindhoven. Ook daar geldt de kortingsactie 3 halen, 2 betalen tijdens het openingsweekend van 23 t/m 26 januari. Tijdens het openingsweekend zijn alle filialen op donderdag en vrijdag geopend tot 21:00u.

Lees hier de actievoorwaarden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?