Waar ga je zitten met de TT?

Waar zit of sta jij tijdens de TT? Hoewel Nederlands bekendste circuit één van de overzichtelijkste is uit de MotoGP-cyclus, maakt het nogal uit waar je gaat zitten (of staan). Kies je voor het nieuwe gedeelte, ga je voor de hoofdtribune of toch liever lekker in het gras achterop het circuit. Met een nieuwe applicatie op de website van het TT Circuit kun je nu kinderlijk eenvoudig je favoriete plek uitzoeken.

Het is al mogelijk om je kaarten te bestellen voor de Dutch TT 2013. Via www.ttcircuit.com/motogp/ticketstt2013/ kun je je voorkeur aangeven. Mensen die al eerder kaarten bestelden, hebben overigens als het goed is een schrijven gehad van het TT Circuit. Op 15 januari begint de online kaartverkoop.

Prijzen tribuneplaatsen 2013
Hoofdtribune : 99 euro
Geert Timmer Tribune: 98 euro
Winterdijk Tribune: 76 euro
Haarbocht tribune : 63 euro
Strubben Tribune : 87 euro
TT World Tribune: 82 euro
Ossebroeken Tribune : 69 euro
Stekkenwal Tribune: 59 euro
Bult Tribune: 59 euro

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.