zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Pas op hobbel!

Als motorrijder moet je altijd goed op de weg letten. Wij weten dat, de motoragent in het volgende filmpje ook. Als een groep Mexicaanse motoragenten met hoge snelheid een verkeerslicht naderen ziet de eerste motoragent een remhobbel over het hoofd, met als gevolg dat hij van zijn motor wordt gelanceerd. 

 
Gelukkig lijkt de agent te ontsnappen aan ernstig letsel, want ondanks een aantal tuimelingen raakt hij niet buitenbewustzijn en kan hij zelf zijn helm afzetten. De video is opgenomen in Mexico-stad waar de agent in kwestie een stoet leidde van de presidentiele escorte, die waarschuwen mocht er gevaar dreigen.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen