Film > Pas op hobbel!

Als motorrijder moet je altijd goed op de weg letten. Wij weten dat, de motoragent in het volgende filmpje ook. Als een groep Mexicaanse motoragenten met hoge snelheid een verkeerslicht naderen ziet de eerste motoragent een remhobbel over het hoofd, met als gevolg dat hij van zijn motor wordt gelanceerd. 

 
Gelukkig lijkt de agent te ontsnappen aan ernstig letsel, want ondanks een aantal tuimelingen raakt hij niet buitenbewustzijn en kan hij zelf zijn helm afzetten. De video is opgenomen in Mexico-stad waar de agent in kwestie een stoet leidde van de presidentiele escorte, die waarschuwen mocht er gevaar dreigen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.