Film > De motor is heilig

Kijkend naar alle aanstaande regels rondom het motorrijden, denk aan de APK en het nieuwe rijbewijs, mag duidelijk zijn dat de motorfiets in Nederland niet echt ‘heilig’ is. Hoe anders is dat in Brazilië. Ook wij wisten dat niet maar dankzij de volgende NOS Zomercolumn hebben we een hoop geleerd. Ook dat je beter twee keer nadenkt voor je een motortaxi aldaar neemt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.