Film > Demontage KTM 690 Duke

Een 690cc dikke eencilinder die standaard een indrukwekkende 68 pk levert, wekt bij velen de vraag op ‘hoe lang blijft zoiets heel?’ Zo ook bij ons en daarom besloten wij begin 2012 de 690 Duke in de duurteststal op te nemen. Nu, 23.869 km later, gaan we zien hoe het de KTM is vergaan. Uiteraard is de uitgeklede KTM 690 Duke op de MOTORbeurs in Utrecht te bewonderen en zal een interessante selectie van motorblokonderdelen in de bekende vitrine zijn uitgestald. Natuurlijk valt er dan ook weer wat te winnen. Dus kom naar de stand van MOTO73, niet te missen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?