zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Demontage KTM 690 Duke

Een 690cc dikke eencilinder die standaard een indrukwekkende 68 pk levert, wekt bij velen de vraag op ‘hoe lang blijft zoiets heel?’ Zo ook bij ons en daarom besloten wij begin 2012 de 690 Duke in de duurteststal op te nemen. Nu, 23.869 km later, gaan we zien hoe het de KTM is vergaan. Uiteraard is de uitgeklede KTM 690 Duke op de MOTORbeurs in Utrecht te bewonderen en zal een interessante selectie van motorblokonderdelen in de bekende vitrine zijn uitgestald. Natuurlijk valt er dan ook weer wat te winnen. Dus kom naar de stand van MOTO73, niet te missen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen