Film > Desmo Tracker van RSD

Je moet er maar op komen… Roland Sands, van Roland Sands Design, staat bekend om bizarre creaties maar dit keer gaat hij wel heel ver. Want de Desmo Tracker is een dirttrack-motorfiets met een Desmosedici RR-blok. En het rijdt nog ook! Naast het blok is ook het frame ongewijzigd gebleven. Verder moest alles, wij herhalen alles, vanaf niets opgebouwd worden. Meer informatie is te vinden op www.rolandsands.com en te zien in onderstaande film.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.