Kaartverkoop MOTORbeurs gestart!

Het motorjaar 2012 begint traditioneel met de MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari in de Jaarbeurs. Ontdek de allernieuwste motoren en accessoires aan de start van het nieuwe motorseizoen en laat ook jouw motorhart sneller kloppen. Profiteer nu en koop je kaartje online met 4 euro korting.

Tarieven online verkoop tot en met woensdag 22 februari 2012:
– Dagkaart 13,50 euro
– Avondkaart 10,00 euro (geldig vanaf 17.00 uur)

Tarieven online verkoop tijdens beurs:
– Dagkaart 15,00 euro
– Avondkaart 11,00 euro (geldig vanaf 17.00 uur)

Tarieven kassaverkoop tijdens beurs:
– Dagkaart 17,50 euro
– Avondkaart 12,50 euro (geldig vanaf 17.00 uur)

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Per bestelling wordt eenmalig 1 euro administratiekosten in rekening gebracht. Surf voor de voorverkoop en alle andere informatie naar www.motorbeursutrecht.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?