13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Ducati komt met Diesel Monster

Alweer een tijdje geleden presenteerde Ducati een nieuwe Monster die nogal voor verwarring zorgde. De Italianen kwamen namelijk met een speciale Ducati Monster 1100 EVO Diesel. Voor de goede orde, dit is een verwijzing naar de kledingspecialist en dus niet naar de benodigde brandstof. De speciale naked is vooral te herkennen door zijn legergroene kleur en accessoires.

Zo heeft deze gelimiteerde Diesel in totaal dertig detailwijzigingen, waaronder een ingelegd Diesel-logo in de luchtkanalen, die zeer herkenbaar op de tank zitten. Ook het speciaal lederen zadel valt op. Aangezien de Diesel-special een gelimiteerde oplage kent, krijg je tevens een metalen plakkaat met je naam en het nummer van de motor. De motor is ook op bestelling leverbaar in Nederland voor 15.090 euro en staat nu ook bij de dealers! Gaat dat zien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen