Film > Ducati komt met Diesel Monster

Alweer een tijdje geleden presenteerde Ducati een nieuwe Monster die nogal voor verwarring zorgde. De Italianen kwamen namelijk met een speciale Ducati Monster 1100 EVO Diesel. Voor de goede orde, dit is een verwijzing naar de kledingspecialist en dus niet naar de benodigde brandstof. De speciale naked is vooral te herkennen door zijn legergroene kleur en accessoires.

Zo heeft deze gelimiteerde Diesel in totaal dertig detailwijzigingen, waaronder een ingelegd Diesel-logo in de luchtkanalen, die zeer herkenbaar op de tank zitten. Ook het speciaal lederen zadel valt op. Aangezien de Diesel-special een gelimiteerde oplage kent, krijg je tevens een metalen plakkaat met je naam en het nummer van de motor. De motor is ook op bestelling leverbaar in Nederland voor 15.090 euro en staat nu ook bij de dealers! Gaat dat zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?