Film > Ducati op de EICMA

Is de nieuwe Ducati 1199 Panigale super mooi of compleet mislukt? Op MOTOR.nl is de discussie in alle hevigheid losgebarsten. Maar kun je een motor wel vanaf een foto beoordelen? Nee! Je hebt minstens bewegend beeld met diepte nodig. Speciaal daarom namen wij de videocamera mee naar de groots opgezette presentatie van Ducati tijdens de EICMA. Oordeel zelf en kijk meteen mee achter de wonderlijke schermen van de EICMA.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?