Film > Duurtest demontage KTM 990SMT

Of je nu een rustige rijder bent of meer van het wildere slag; het maakt niet uit want de KTM 990SMT maakt het beest sowieso in je los. Hij wil spelen, brullen, donderjagen of minimaal uptempo toeren. Maar hoe verteert de V-twin een jaar van zijn eigen gulzigheid?

Het antwoord op deze vraag zullen we in de werkplaats van KTM Nederland in de aankomende twee dagen zorgvuldig, en door metingen onderbouwd, formuleren. Al meteen nadat we de SMT op de MOTORbeurs 2011 in Utrecht van KTM pr-dame Marije krijgen overhandigd, ontvangt de KTM de titel ‘hoofdduurtester’. De reden hiervoor is dat het blok van alleen deze duurtestmotor uit elkaar gaat en daarom heeft duurtestcoördinator Eddie de Vries zijn pijlen gericht op een hoge kilometerstand voor de KTM 990SMT.

Meer lezen? Mis dan de totaal vernieuwde MOTO73 niet. Nummer 4 ligt tot en met 29 februari in de winkel!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?