vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Geen F1 maar rally voor Rossi

Valentino Rossi heeft de rally-smaak nu echt te pakken. Zo erg zelfs dat hij over een paar jaar in het WK wil gaan rijden. “Eerst heb ik nog iets af te maken in de GP’s, daarna wil ik mij richten op het WK Rally.” Rossi deed deze uitspraak na afloop van de rally van Monza.

Tijdens deze wedstrijd hoefde hij amper toe te geven op achtvoudig wereldkampioen Sebastien Loeb. Het verschil tussen de twee grootmeester bedroeg aan het einde nog geen halve minuut en daarmee maakte Rossi erg veel indruk in de rally-wereld. Rossi: “In twee proeven wist ik Loeb te verslaan. Dat heeft het vuurtje echt aangewakkerd.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen