Film > Geen F1 maar rally voor Rossi

Valentino Rossi heeft de rally-smaak nu echt te pakken. Zo erg zelfs dat hij over een paar jaar in het WK wil gaan rijden. “Eerst heb ik nog iets af te maken in de GP’s, daarna wil ik mij richten op het WK Rally.” Rossi deed deze uitspraak na afloop van de rally van Monza.

Tijdens deze wedstrijd hoefde hij amper toe te geven op achtvoudig wereldkampioen Sebastien Loeb. Het verschil tussen de twee grootmeester bedroeg aan het einde nog geen halve minuut en daarmee maakte Rossi erg veel indruk in de rally-wereld. Rossi: “In twee proeven wist ik Loeb te verslaan. Dat heeft het vuurtje echt aangewakkerd.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?