vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Geen record voor Maddison

Red Bull: New Year. No Limits. Het is, net als oliebollen en vuurwerk, een echte traditie aan het worden. Ook dit jaar had de fabrikant van energydrank weer iets moois opgezet. Robbie Maddison en Levi LaValle maakten namelijk een indrukwekkende dubbelsprong. Maddison op zijn crosser, LaValle op een sneeuwscooter.

Ondanks matige weersomstandigheden kon de dubbelsprong gelukkig wel doorgaan. Helaas was het echter snel gedaan met de feestvreugde want Maddison landde na ruim 116 meter en kwam daarmee vier meter te kort voor het record. LaVallee vloog 126 meter en dat was wel verder dan ooit gesprongen werd met een sneeuwscooter.

"Ik had graag verder gesprongen maar ik ben wel blij om veilig aan de andere kant geland te zijn", aldus Maddison. "Om nog verder te komen, moet ik mijn motorfiets gaan aanpassen.” Maddison kennende zal hij dat ook zeker gaan doen. Binnenkort ongetwijfeld meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen