Film > Geen record voor Maddison

Red Bull: New Year. No Limits. Het is, net als oliebollen en vuurwerk, een echte traditie aan het worden. Ook dit jaar had de fabrikant van energydrank weer iets moois opgezet. Robbie Maddison en Levi LaValle maakten namelijk een indrukwekkende dubbelsprong. Maddison op zijn crosser, LaValle op een sneeuwscooter.

Ondanks matige weersomstandigheden kon de dubbelsprong gelukkig wel doorgaan. Helaas was het echter snel gedaan met de feestvreugde want Maddison landde na ruim 116 meter en kwam daarmee vier meter te kort voor het record. LaVallee vloog 126 meter en dat was wel verder dan ooit gesprongen werd met een sneeuwscooter.

"Ik had graag verder gesprongen maar ik ben wel blij om veilig aan de andere kant geland te zijn", aldus Maddison. "Om nog verder te komen, moet ik mijn motorfiets gaan aanpassen.” Maddison kennende zal hij dat ook zeker gaan doen. Binnenkort ongetwijfeld meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.