woensdag 24 april 2024

Film: Harley begeeft zich op glad ijs

In Aspen, in Amerika, zijn de X-games van start gegaan. Harley heeft daar, bij wijze van proef, een demowedstrijd ijsracen georganiseerd. De organisatie en Harley-Davidson wachten de reacties van fans en bezoekers af, om uiteindelijk te besluiten of het ijsracen als vast onderdeel in de X-games wordt opgenomen. Op Twitter wordt de hashtag #XGICERACE gebruikt om de race te waarderen of juist niet te waarderen.

Is dat interessant voor ons? Niet echt, maar het levert wel fraaie spectaculaire beelden op! Onderstaand filmpje is een zogenaamd ’teaser-filmpje’, waarin het ijsracen in beeld wordt gebracht. Een beetje spektakel op de vroege zaterdagochtend…

 

 

[justified_image_grid ids=19089,19090,19091,19092]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen