Film: Harley begeeft zich op glad ijs

In Aspen, in Amerika, zijn de X-games van start gegaan. Harley heeft daar, bij wijze van proef, een demowedstrijd ijsracen georganiseerd. De organisatie en Harley-Davidson wachten de reacties van fans en bezoekers af, om uiteindelijk te besluiten of het ijsracen als vast onderdeel in de X-games wordt opgenomen. Op Twitter wordt de hashtag #XGICERACE gebruikt om de race te waarderen of juist niet te waarderen.

Is dat interessant voor ons? Niet echt, maar het levert wel fraaie spectaculaire beelden op! Onderstaand filmpje is een zogenaamd ‘teaser-filmpje’, waarin het ijsracen in beeld wordt gebracht. Een beetje spektakel op de vroege zaterdagochtend…

 

 

[justified_image_grid ids=19089,19090,19091,19092]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?